Lokalstädning

           

Lokalstädning i Umeå

Städning lämplig för affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar, lager, garage, kvartersgårdar och liknande gemensamma utrymmen. Dagligen, veckovis eller efter behov, vi ser till att dina lokaler alltid är redo för ny användning

 

Älvis Städ utför lokalstädning och butiksstädning i Umeå . Vi har en bred kompetens och många års erfarenhet av Butiksstädning.

 

Vi butiksstädar hos små, mellansta och sta företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid. Alla kunder har olika behov av lokalvård och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.

 

  • Flexibilitet.

Älvis Städ har personal som vet att butiksstädning skiljer sig från annan städning. Det gäller bl.a. att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken.

  • Tidspassning.

Butiken öppnar vid en fast tidpunkt och då skall all städning vara klar. Därför har vi bl.a. alltid backup personal om den dinarie personalen skulle vara sjuk.

  • Erfarenheten.

Älvis städ  känner till de kritiska ställena i butiken vad gäller smutsansamling, ställen som myndigheterna gärna lägger märke till. För livsmedelsbutiker gäller särskilda hygienkrav, vilket städpersonalen är utbildade för.

 

 

  • Vi är billiga. Trots att vi städar mycket professionellt och effektivt är våra priser mycket låga. Inte nog med att våra priser är billiga, de är fasta också. Vi tar betalt efter ytan och inte efter arbetad tid. Du slipper oa dig över att få en skyhög räkning när fakturan dimper ner i brevlådan. Dessutom kan du få 50 % rabatt på våra billiga priser med hjälp av det så kallade RUT-avdraget.

Vill du veta mer Du är välkommen att ringa 0727-079070 eller maila oss på info@alvisstad.se

.